Stichting Podiumkunsten Emmakade

Foto´s: Peter Nientied

Podiumkunst op 50 m2
Podiumkunsten Emmakade organiseert sinds 2007 maandelijks voorstellingen in het sfeervolle huistheater op de Koningin Emmakade 139 in Den Haag. In de intieme ruimte met prachtige akoestiek zorgen professionele musici en artiesten voor een intense artistieke beleving. Na afloop van iedere voorstelling kan het publiek samen met de artiesten genieten van een goed glas wijn. De toegang bedraagt € 15,00 inclusief koffie of thee en een goed glas wijn. Welkom vanaf 14.30 uur. Reserveren kan via deze website of telefonisch, 06 36286700.Ontstaan


Natascha Morsink (mezzosopraan) en Filip Zoeteweij bewonen sinds april 2006 het benedenhuis op de Emmakade 139. Het idee werd al snel geboren om deze prachtige grote ruimte ook te benutten voor artistieke initiatieven. Samen met pianiste Carolien Drewes zette Natascha de serie Emmakade Concerten op door ongeveer eens in de twee maanden een concert te geven. Dit bleek zo succesvol dat de serie eind 2007 uitgroeide tot de Stichting Podiumkunsten Emmakade. Het eerste concert vond plaats in november 2006. Inmiddels vindt er iedere maand een voorstelling plaats, worden er met name jonge professionele musici en artiesten uitgenodigd om voorstellingen te geven. Vele enthousiaste muziekliefhebbers dragen hun steentje bij als vrijwilliger bij de Stichting!

Doel
De Stichting Podiumkunsten Emmakade stelt zich tot doel het realiseren, stimuleren en bevorderen van kunstbeoefening in het algemeen en de podiumkunsten (muziek, theater en andere kunstuitingen of een combinatie hiervan) in het bijzonder. Daarnaast wil zij een podium bieden aan artiesten en kunstenaars.

Vriend worden
Steun het initiatief van Stichting Podiumkunsten Emmakade en wordt vriend! Als u Podiumkunsten Emmakade een warm hart toedraagt kunt u ons financieel steunen zodat wij ook in de toekomst de concerten kunnen blijven organiseren.
Stichting Podiumkunsten Emmakade heeft een ANBI-status. Hierdoor kunt u een gift aan onze stichting voor 125% aftrekken voor de belasting.

Kleine vriend vanaf € 25: U ontvangt de concertaankondigingen de nieuwsbrief
Vriend vanaf €50: U ontvangt bovendien €2,50 korting op de toegang voor elke voorstelling die u bezoekt
Grote vriend vanaf €250: U heeft gratis toegang tot alle voorstellingen.

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer:

NL 29 RABO 0102499918
t.n.v. Stichting Podiumkunsten Emmakade, Den Haag
O.v.v. "Kleine vriend", "Vriend" of "Grote vriend"

 


 

Stichting Podiumkunsten Emmakade
Koningin Emmakade 139
2518 JJ 's Gravenhage

Informatie en reserveringen:
06 36286700
info@podiumkunstenemmakade.nl

© Stichting Podiumkunsten Emmakade 2008